free bootstrap themes

Bancomatic

                             

        Bancomatic este un software pentru descărcarea automată a extraselor de cont și a tranzacțiilor bancare și arhivarea extraselor de cont.    

        Bancomatic se adresează societaților comerciale ce dețin conturi la mai multe bănci și/sau au o frecvență mare a încasarilor pe care doresc să le gestioneze în timp real și dezvoltatorilor de software de contabilitate pentru integrarea cu programele de online banking.


  1. FUNCȚIONALITATE- înlocuiește acțiunile repetitive ale utilizatorului pentru descărcarea extraselor de cont, verificarea ultimelor tranzacții bancare și  a soldurilor disponibile. Poate menține conexiunea cu programele de online banking pentru o utilizare minimă a codurilor de client, numelor de utilizator, parolelor și a codurilor pin generate cu token. Arhivează extrasele de cont descărcate pentru un management simplu al acestora.
  2. UȘOR ȘI SIMPLU - o singură interfață simplă și intuitivă pentru gestionarea conturilor de la mai multe bănci și pentru configurarea modului de funcționare a robotului software.
  3. SECURITATE - codurile de client,numele de utilizator și parolele de online banking pot fi stocate de Bancomatic în mod criptat sau pot fi introduse la momentul logării inițiale în programul de online banking.
  4. FLEXIBILITATE - permite funcționarea în trei moduri de lucru : modul la comanda utilizatorului, modul automatizat și modul la comanda aplicațiilor de contabilitate. În toate modurile de lucru se poate menține conexiunea permanentă cu programele de online banking pentru utilizarea minimă a codurilor de client și a parolelor, se poate seta imprimarea automată a extraselor de cont la momentul descărcării, se poate configura transmiterea unui email cu ultimele tranzacții descărcate. Descărcarea extraselor de cont și a ultimelor tranzacții se poate configura să se efectueze în orice format pus la dispoziție de către programele de online banking și în plus, Bancomatic poate crea un format de fișier CSV cu o structura comună tuturor băncilor pentru importul ușor în aplicațiile de contabilitate și poate crea un format de fisier MT940 pentru toate băncile, chiar și pentru cele care nu pun la dispoziție acest format. Bancomatic permite integrarea usoară cu aplicațiile de contabilitate prin faptul că pune la dispoziție o procedură foarte simplă de a comanda descărcarea tranzacțiilor bancare (prima variantă de integrare) și/sau poate transmite tranzacțiile descărcate către un serviciu web pus la dispoziție de aplicația de contabilitate (a doua varianta de integrare)
  5. Modul de lucru automatizat- permite configurarea descărcării automate a extraselor de cont pentru ziua anterioară, pentru saptamana anterioară și/sau pentru luna anterioară la o anumita oră din zi și descărcarea ultimelor tranzacții bancare existente la un anumit interval de timp (ex. 30 de minute,60 de minute etc.)
  6. Modul de lucru la comanda utilizatorului- robotul software pune la dispoziția utilizatorului un meniu cu acțiunile următoare :                                                                                                         - Descarcă tranzacțiile dintr-o anumită perioadă,                                                                             - Descarcă ultimele tranzacțiile,                                                                                                             - Descarcă extrasele de cont pentru o anumită perioadă,                                                               - Descarcă extrasele de cont pentru ziua anterioară,                                                                       - Descarcă extrasele de cont pentru săptămâna anterioară,                                                         - Descarcă extrasele de cont pentru luna anterioară                                                Fiecare acțiune se poate da pentru un cont, pentru toate conturile de la o bancă sau pentru toate conturile din baza de date.
  7. Modul de lucru la comanda aplicațiilor de contabilitate- Bancomatic permite integrarea, cu un minim de efort, cu aplicațiile de contabilitate prin intermediul unui schimb de fișiere de comandă într-un folder setat în aplicație sau poate transmite ultimele tranzacții descărcate unui serviciu web pus la dispoziție de aplicația de contabilitate.